SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Bronhologie a Societatii Romane de Pneumologie

Stimati colegi,

Va reamintim ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Bronhologie a SRP, conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Fiecare Sectiune este coordonată de un comitet format din presedinte si doi membri.

Alegerile pentru aceste functii au loc inainte de conferintele nationale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anterior.

Pentru functiile din Comitetul Sectiunii de Bronhologie a SRP perioada de depunere a candidaturilor este intre 30 august - 8 septembrie 2017, iar perioada de votare este intre 11 septembrie – 10 octombrie 2017.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte Sectiune de Cancer pulmonar, membru comitet Sectiune de Cancer pulmonar).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Buletinele de vot vor fi trimise membrilor sectiunii cu taxa de membru SRP platita pentru anul 2017.

Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta (descarca tutorial).