SRP.RO

Asistenti medicali

Colaboratori SRP

Alegeri pentru functia de Presedinte al Sectiunii Asistentilor Medicali

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru funcția de Președinte al Secţiunii Asistenților medicali a SRP, conform prevederilor Statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Alegerile au loc inainte de conferinţele naţionale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line, în acest caz întâlnirea națională a asistenților medicali având loc în timpul Congresului SRP. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anterior.

Pentru funcția de Președinte al Secţiunii Asistenților medicali a SRP perioada de depunere a candidaturilor este intre 25 august- 5 septembrie 2014, iar perioada de votare este între 6 septembrie - 6 octombrie 2014.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte al Secţiunii Asistenților medicali a SRP).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta.Vezi tutorialul