SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA

Politica de confidentialitate

Conform Legislatiei in vigoare, Leagea nr 677/2001 cu referire la protectia persoanelor in raport cu prelucrarea datelor personale, Societatea Romana de Pneumologie (SRP) se oblige sa respecte in stricte conditii de siguranta, a datelor personale furnizate de mebrii societatii.

Care este scopul colectarii de date Personale?

  • Scopul principal este de informare a membrilor Societatea Romana de Pneumologie cu privire la evenimente cu tematica medicala, cursuri si alte stiri de ordin organizatoric si medical, pentru solutionarea oricaror probleme ce tin de inregistrarea ca membru.
  • Trimiterea buletinelor de vot pentru alegerea membrilor consiliilor de conducere sau pentru a obtine optiunea membrilor asupra unor decizii ce trebuiesc luate conform Statutului Societatii Romane de Pneumologie
  • Livrarea revistei Pneumologia
La inregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru inscierea ca membru SRP, astfel el acceptand ca datele lui personale vor fi incluse intr-o baza de date, atent supravegheata de Societatea Romana de Pneumologie, prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate in scopurile mentionate anterior.
Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta ca datele cu caracter personal folosite in scopurile mentionate anterior, sunt stocate intr-un mod sigur si conform legii, s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul in care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei in caz ca sunt incalcate reglementarile din Legea 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.
Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie: Sos. Viilor nr 90, Sector 5, București, România cu destinatarul: Societatea Romana de Pneumologie, in care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemeanea in cadrul aceleasi cereri se poate solicita si intervfentia asupra datelor dupa cum urmeaza:

  1. Remedierea, corectarea, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.
  2. Solicitarea de transpunere in date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date.
  3. Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest process nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.
Societatea Romana de Pneumologie poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: firme de expedie sau curierat, firme de servicii bancare sau de plata, sau companii care dezvolta interfete si programe software personalizate pentru Societatea Romana de Pneumologie.
Informatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul general dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea.