SRP.RO

Somnologie si Ventilatilatie Noninvaziva


logo

A doua ediție a concursului de intrare în
COMPETENTA SOMNOLOGIE

Constanța, 21 iunie 2014.

Dragi colegi,

Iată-ne ajunși la cea de-a doua ediție a concursului de intrare în competența somnologie!

Acesta se va desfășura la Constanța, în data de updated21 iunie 2014updated. Examenul va consta într-o probă scrisă sub forma a 50 de grile cu răspuns unic din tematica somnologie (Grila din Respiratory Sleep Medicine, ERS Handbook 2012, pag 13-199)

Înscrierile se fac până la data de 19 mai 2014.

Numărul maxim de candidați care pot fi acceptați la concursul de intrare în competență este de 40 candidați cu dosare în regulă, în ordinea înscrierii.

Numărul de locuri pentru cei admiși la pregătirea din cadrul competenței, în urma acceptării dosarului și a promovării examenului, va fi de 25. Participanții la competență vor selectați în funcție de punctajul obținut la examen, în ordinea descrescatoare a punctajelor.

Taxa de înscriere: 200 RON. Taxa se va achita ulterior acceptării dosarului de către comitet. Taxa se achită prin virament bancar sau prin depunere de numerar în contul Societăţii Române de Pneumologie RO38BRDE410SV20979184100, deschis la BRD GSG - Sucursala Brătianu, CUI 4433929, cu menţiunea „pentru examenul de intrare în competență”, sau se achită la Secretariatul Societăţii.

Modalitatea de înscriere la concurs:

Înscrierea la concurs se va face la secretariatul Societății Române de Pneumologie, direct (între orele 8.00-16.00) sau prin e-mail (la adresa office@srp.ro) şi va consta în depunerea sau trimiterea, după caz, a următoarelor documente:

:
  • formular de inscriere la concursul de intrare în competența somnologie completat - original/ scanat în format PDF
  • 2 diplome de participare la cursuri de somnologie internationale (ESRS, ERS, ATS, CHEST) sau naționale, organizate sub egida SRP - copii/ scanate în format PDF
  • 10 studii de somn (validate sau nevalidate) care sa dovedească existența a 10 pacienți diferiti - copii/ scanate în format PDF
  • 2 recomandări scrise din partea a 2 medici cu competență în somnologie – copii/ scanate în format PDF

Condiții de înscriere:

  • la competența 2014-2015 se pot înscrie doar medicii specialişti sau primari care au lucrat în centrele de somnologie/ cu pregătire anterioară în domeniul Somnologiei
  • recomandăm participarea unui singur medic dintr-o unitate medicală. În cazul în care, la examen se vor înscrie mai mulți medici din același centru, conducatorul centrului va nominaliza o persoană care are prioritate, sau cei înscriși vor ajunge la un consens privind participarea la examen

Rezultatele selecţiei
Membrii comitetului vor analiza dosarele primite, iar confirmările de acceptare a participării la examen vor fi transmise după data de 1 iunie 2014.
Lista finală a candidaţilor admişi va fi postată pe pagina de internet www.srp.ro.

Download: