Mobirise

Alegerea structurilor de conducere ale SRP

Stimati colegi,

Va anuntam ca in perioada urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Societatii Romane de Pneumologie (SRP), conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Alegerea structurilor de conducere ale SRP are loc prin vot electronic pe site-ul web al SRP.

Perioada de votare on-line va fi de minim 30 de zile, dupa inchiderea depunerii pe site a candidaturilor, care se face cu cel putin zece zile inainte de inceperea alegerilor. 

Prin votul Adunarii Generale a membrilor titulari vor fi alesi uninominal:

  • Presedintele viitor (2022 - 2024) - mandat de doi ani, cu posibilitatea unei singure reinnoiri;
  • Vicepresedintele SRP (2020-2022) - mandat de doi ani, cu posibilitatea unei singure reinnoiri;
  • Secretarul General (2020-2022) - mandat de doi ani, cu posibilitatea unei singure reinnoiri;
  • Trezorierul (2020-2024) - mandat de patru ani, fara posibilitatea reinnoirii; 
  • Directorul Şcolii SRP (2020-2024) - mandat de patru ani, fara posibilitatea reinnoirii; 
  • Purtatorul de cuvant al SRP (2020-2022) - mandat de doi ani, cu posibilitatea unei singure reinnoiri;
  • 2 membri in Consiliul SRP (2020-2022) - mandat de doi ani care nu se poate reinnoi.

Prin votul membrilor asociati va fi ales:

 - Presedintele Departamentului Membrilor Afiliati 2020-2022 - mandatul este de doi ani, cu posibilitatea unei singure reinnoiri;

Perioada de depunere a candidaturilor pentru functiile de mai sus este intre 1-29 septembrie 2020, iar perioada de votare este intre 1 octombrie – 2 noiembrie 2020. 

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (Ex.: Candidatura pentru functia de membru in cadrul Consiliului SRP, Candidaura pentru functia de Secretar General). 

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza. 

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor, si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare. 

Candidatii pentru pentru functiile de conducere ale SRP trebuie sa fie membri SRP (sa fi achitat cotizatia in anul 2020; conform statutului SRP, calitatea de membru al SRP se pierde în mod automat prin neachitarea cotizaţiei).

Votarea se va face in sistem electronic. Buletinele de vot vor fi trimise doar membrilor SRP (cu taxa de membru SRP pentru anul 2020 achitata si care au completat formularul de inscriere online).

Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta (Tutorial).

Informarile cu privire la activitatea Societatii Romana de Pneumologie (inclusiv acest mesaj) sunt transmise doar membrilor SRP care au cotizatia achitata si care si-au exprimat acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal prin intermediul formularului online, in vederea respectarii legislatiei privind protectia datelor personale (GDPR).

Adresa

Sos. Viilor nr 90                  
Bucuresti, Romania

Contact

Email: office@srp.ro 
Phone: +4021 337 4460
Fax: +4021 337 4460