Mobirise

Alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunilor și Grupurilor de lucru din cadrul Societatii Romane de Pneumologie

In conformitate cu prevederile statutului Societatii Romane de Pneumologie, in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale urmatoarele sectiuni si grupuri de lucru:

  • Secțiunea de Fiziopatologie Respiratorie
  • Secțiunea de Tuberculoză
  • Secțiunea 9G
  • Sectiunea de Pneumologie Pediatrica
  • Grupul de lucru de Hipertensiune Pulmonară
  • Grupul de lucru de Reabilitare Respiratorie
  • Grupul de lucru Cercul de Pneumologie  
  • Grupul de lucru pentru Ecografie Toraco-Pulmonară și Patologie Pleurală

Fiecare Sectiune este coordonata de un comitet format din presedinte si doi membri. Mandatul președintelui este de doi ani, cu posibilitatea unei singure reînnoiri prin alte alegeri.

Alegerile pentru aceste functii au loc in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anterior.

Fiecare Grup de Lucru este condus de un coordonator, ales prin vot direct dintre membrii Grupului de lucru, o dată la patru ani. Având în vedere situația actuala, Consiliul SRP a hotarat organizarea alegerilor pentru functia de coordonator pentru fiecare Grup de lucru mentionat anterior tot in sistem on-line.

Pentru functiile din cadrul Comitetelor Sectiunilor de Fiziopatologie Respiratorie, Tuberculoză, 9G, Pneumologie Pediatrica si Grupurilor de lucru de Hipertensiune Pulmonară, Reabilitare Respiratorie, Cercul de Pneumologie, pentru Ecografie Toraco-Pulmonară și Patologie Pleurală ale SRP, perioada de depunere a candidaturilor este intre 10 - 19 august 2020, iar perioada de votare este intre 21 august – 22 septembrie 2020.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (Presedinte Sectiunea de Fiziopatologie Respiratorie/ Tuberculoză/ 9G sau Coordonator Grup de lucru de Hipertensiune Pulmonară/ Reabilitare Respiratorie/ Cercul de Pneumologie/ pentru Ecografie Toraco-Pulmonară și Patologie Pleurală, Membru Comitet Sectiunea de Fiziopatologie Respiratorie/ Tuberculoză/ 9G).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni si fiecarui grup de lucru vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare. Candidatii pentru pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni si fiecarui grup de lucru trebuie sa fie membri SRP (sa fi achitat cotizatia in anul 2020; conform statutului SRP, calitatea de membru al SRP se pierde în mod automat prin neachitarea cotizaţiei).

Votarea se va face in sistem electronic. Buletinele de vot vor fi trimise doar membrilor fiecarei sectiuni sau grup de lucru cu taxa de membru SRP pentru anul 2020 achitata si care au selectat inscrierea in sectiunea sau grupul de lucru respectiv/a in momentul completarii/validarii formularului de inscriere online din sectiunea Contul meu.

Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta (Tutorial).

Informarile cu privire la activitatea Societatii Romana de Pneumologie (inclusiv acest mesaj) sunt transmise doar membrilor SRP care au cotizatia achitata si care si-au exprimat acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal prin intermediul formularului online, in vederea respectarii legislatiei privind protectia datelor personale (GDPR).


Prof. Dr. Ruxandra Ulmeanu

Presedintele Societatii Romane de Pneumologie

Adresa

Sos. Viilor nr 90                  
Bucuresti, Romania

Contact

Email: office@srp.ro 
Phone: +4021 337 4460
Fax: +4021 337 4460