SRP.RO

Pneumologie pediatrica

Colaboratori SRP

Alegeri pentru functiile de conducere ale sectinii

Stimati colegi,

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Secţiunii de Pneumologie Pediatrică, conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Fiecare Secţiune este coordonată de un comitet format din preşedinte şi doi membri.

Alegerile pentru aceste functii au loc inainte de conferinţele naţionale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anul trecut.

Pentru functiile din Comitetul Secţiunii de Pneumologie Pediatrică a SRP perioada de depunere a candidaturilor este intre 10-20 martie 2014, iar perioada de votare este intre 21 martie - 20 aprilie 2014.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte sectiune, membru comitet sectiune Pneumologie Pediatrică).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta.

Va multumim,
Prof. Dr. Florin Mihaltan

Download: