SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA

Alegeri functii de conducere sectiuni Bronhologie si Tabacologie


Stimati colegi,

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Bronhologie, respectiv ale Sectiunii de Tabacologie, conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Fiecare Secţiune va fi coordonată de un comitet format din preşedinte şi doi membri.

Alegerile pentru aceste functii au loc inainte de conferinţele naţionale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar celui pentru alegerea functiilor de conducere ale SRP.

Pentru functiile din Comitetul Sectiunii de Bronhologie perioada de depunere a candidaturilor este intre 1-11 octombrie 2013, iar perioada de votare este intre 12 octombrie-12 noiembrie 2013.

Pentru functiile din Comitetul Sectiunii de Tabacologie perioada de depunere a candidaturilor este intre 1-15 octombrie 2013, iar perioada de votare este intre 15 octombrie-15 noiembrie 2013.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedine sectiune Bronhologie/Tabacologie, membru comitet sectiune Bronhologie/Tabacologie).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta.

Va multumim,
Prof. dr. Florin Mihaltan

Download: