SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Dragi colegi,

Primăvara aceasta, Societatea Română de Alergologie şi Imunologie (S.R.A.I.C.) şi Societatea Română de Pneumologie (S.R.P.) organizează Conferinţa Internaţională “IMUNOLOGIA PLĂMÂNULUI”, în data de 17 martie a.c, în Sala Multimedia, a Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca.

Tema centrală a evenimentului ştiinţific se adresează medicilor specialişti în Alergologie, Pneumologie, Medicină internă, Medicina muncii şi Medicina de familie. Evenimentul îi are ca invitaţi speciali pe Walter Canonica (Italia) şi pe Carlos Baena-Cagnani (Argentina).

Pentru a participa la Conferinţa Internaţională “IMUNOLOGIA PLĂMÂNULUI”, este necesară achitarea taxei de participare în valoare de 50 RON în contul Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie şi prezentarea chitanţei la biroul de înregistrare.

S.R.A.I.C., împreună cu CMR, va oferi și Credite pentru Educația medicală Continuă, conform normelor în vigoare.

Download:

Vă aşteptăm cu drag,
Prof. Dr. Diana Deleanu
Preşedinte SRAIC