SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA

Alegeri SRP


Stimati colegi,

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru noile functii prevazute de Statutul Societatii Romane de Pneumologie (click pentru vizualizare).

In newsletter-ul anterior ati fost informati ca, incepand din acest an, alegerile in cadrul SRP se organizeaza prin vot electronic.
Am incercat sa punem la punct un sistem cat mai simplu de folosit, care sa nu necesite un efort prea mare din partea dumneavoastra si nici cerinte tehnice deosebite ale calculatoarelor dvs.

In sectiunea Download regasiti procedura de votare, pasii care trebuie urmati pentru a va putea exprima optiunea de vot. Veti constata ca este un sistem cu care v-ati familiarizat deja, asa ca speram ca veti considera ca este un sistem usor de folosit.

Va multumim,
Prof. Florin Mihaltan

Download: